Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Γιατί σιωπώ; Γιατί δεν μιλώ... ; και τι να πω; απλά και μη χειρότετα!

Αυτή την περίοδο γίνοται πολλά και θα γίνουν ακόμα περισσότερα  στην Ελλάδα για αυτό συνειδητά σιωπώ... για λίγο... προς το παρόν... και δεν μιλώ ή δεν σατιρίζω με το δικό μας γνώριμο τρόπο  ούτε τα κάθε είδους λαμόγια, απατεώνες, αυτόκλητους σωτήρες, ηγέτες και ηγετίσκους, πρόεδρους και προεδροπαράγοντες, ούτε θέλω τώρα να μιλήσω για τα της "οργανωμένης ομογένειας"... Ούτε για την αιματηρή και αναίμακτη "σφαγή" που θα γίνει στην Ελλάδα μεταξύ νεοεκδοτικού και παλαιοεκδοτικού  κατεστημένου τους προσεχείς μήνες. Μεγάλος χαμός! μεγάλη φαγωμάρα! έρχεται... αλλά  Έχουμε καιρό μπροστά μας... Εσείς όμως μη ξεχνιέσται... ο Ασβός, το μικρό χαριτωμένο "τρωκτικό"  είναι πάντα εδώ..εκτός απροόπτου... για να λέει αλήθειες έξω από τα δόντια...με το όνομα τους...χωρίς φόβο και χωρίς πάθος..Με χιούμορ και προ πάντων καλή διάθεση...
Από τις 19 Ιουλίου(010) που οι μαφιόζοι δολοφόνησαν τον καλό μου Φίλο Σωκράτη(κατά κόσμον) Γκιόλια βρίσκομαι σε βαθιά περίσκεψη και περισυλλογή... να μιλήσω; ή να σιωπήσω; να τα πω; ή να μην μπλέξω; Κατέληξα στο ότι δεν πρέπει να σιωπώ! Ούτε εσείς εκεί έξω στον ελεύθερο, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις  κόσμο του διαδικτύου αλλά Ούτε  εγώ εδώ στην αυτοεξορία μου. Μόνος  να παλεύω  με τα θηρία, τους κροκόδειλους, τις άρρωστες και τους ψυχοπαθείς,  και τα διάφορα μεταμφιεσμένα λαμόγια σε ηγέτες, προέδρους και "καθοδηγήτες" της ομογένειας-της άλλης μεγάλης αλλά ξεχασμένης -ευτυχώς όχι από τον Θεό- Ελλάδας... αλλά   Ούτε  και εσείς εκεί έξω... φίλοι συναγωνιστές και συμμαχητές πρέπει να σιωπείτε..

Τον σκασμό να βγάλουν αυτοί που δολοφονούν οργανώνουν και δίνουν εντολές και παραγγελίες με ύποπτους και περίεργους  κώδικες επικοινωνίας με τον υπόκοσμο και  τους ανθρώπους του κοινού ποινικού εγκλήματος...Αυτοί να βγάλουν τον σκασμό! Όχι εμείς... Η δουλειά μας είναι η αποκάλυψη της αλήθειας. με γεγονότα και στοιχεία. Με ντοκουμέντα και αποδείξεις!
Προσωπικά για μένα σε ό,τι με αφορά, είναι βασικός στόχος ζωής και άμεση προτεραιότητα στην ερευνητική δημοσιογραφία που κάνω εδώ και 25 χρόνια  η αποκάλυψη της βρομιάς του δήθεν καθώς πρέπει δημοσιογραφικού κόσμου! Ένα σάπιο και βρόμικο κόσμο  που είδα να απλώνεται, να κυριαρχεί... να  ανδρώνεται, να πλουτίζει έκνομα και παράνομα  και να ανεβαίνει τα δυσθεώρατα  ύψη της αναγνωρισιμότητας, της gamourιας  πατώντας πάνω από μένα και χιλλιάδες άλλα παιδάκια που με μόλις τα ναύλα τους παίρνουν.   Δουλεύουν  15ωρα και 24ωρα και από τον ιδρώτα μας πλουτίζουν όλοι αυτοί οι νεόπλουτοι της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας όπως ο Μάκης και ο κάθε νεόπλουτος αλλοπαρμένος Μάκης.

Τελικά, έλεγα  και πίστευα πως θα βρω την ηρεμία μου και θα κάνω αυτό που έμαθα εδώ και 25 χρόνια, ελεύθερη και χωρίς δεσμεύσεις ερευνητική ανεξάρτητη δημοσιογραφία, ως προσφορά στην πατρίδα και τον ελληνισμό γενικότερα,  όταν  εδώ  που ήρθα στην Αμερική. Αλλά την πάτησα! γελάστηκα! Ήρθρα  για να γλιτώσω από αυτή την φαγωμάρα που έβλεπα να έρχεται από τα χρόνια του Χριστόδουλου, όταν το κατεστημένο Τζούμα - Χριστόδουλου και των συν αυτώ - θα τους αποκαλύψω βέβαια κάποια στιγμή και πολύ σύντομα με ονόματα και συγκεκριμένους  ρόλους - με κυνηγούσαν ερχόμενος εδώ στην Νέα Υόρκη, είδα την σκληρή πραγματικότητα.  Είδα τον καθρέπτη και τον αντικατοπτρισμό όλων αυτών που θέλησα να αποφύγω.΅Έφαγα λάσπη. Συκοφαντίες απο ανθρώπους που ευεργέτησα και τους  βοήθησα.  Τους έδωσα δουλειά! Θέματα να κάνουν και υψηλά ποσά στα περιοδικά που διεύθυνα για χρόνια πότε στου Άρη Τερζόπουλου και πότε στην ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του Γιώργου Δραγώνα, του Σαράντη Παπαχριστόπουλου και του Γιάννη Φιλιππάκη.

Τους άνοιξα το σπίτι μου. Την καρδιά μου. Τις έδωσα επαφές και θέματα. Τους προέβαλα. Τους στήριξα με κάθε τρόπο όπου και αν ήμουν.  Τελικά ουδείς ασφασλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος... Πολύ  δίκιο και φιλοσοφημένο αυτό...  Οι μισοί εδώ στην Αμερική  που δηλώνουν "δημοσιογράφοι" -εκτός ελαχίστων  ευτυχώς φωτεινών εξαιρέσεων και  παραδείγματα προς μίμηση όπως ο Πανίκος Παναγιώτου ή Ιουστίνη Φραγκούλη και κανά δυο ακόμα όπως ο Δημήτρης Ρομποτής, η Ρεβέκα Παπαδοπούλου, η γιαγιά Μαρία Παπαδάτου, και μερικοί ακόμα αν και   θα τους αναφέρω εκτενώς  όλους έναν προς ένα, σε ειδικό ρεπορτάζ και έρευνα που ετοιμάζεται- οι υπόλοιποι  είναι:  ή κατ ανάγκη έγιναν δημοσιογράφοι και εξελίχτηκαν σε οσφυοκάμπτες του συστήματος εξουσίας της ιεράς αρχιεπισκοπής Αμερικής ή   απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, με μπλοκές σε διάφορες βρόμικες και σκοτεινές υποθέσεις  ή  καταδότες του FBI(ονόματα δεν χρειάζονται όλοι τους ξέρετε κυκολοφούν ανάμεσα μας με θράσος και ψευτιές ) ή άνθρωποι της νύχτας  πρώην αντζέντηδες και προαγωγοί (και νταβατζήδες της νύχτας) ή ακόμα χειρότερα -ευτυχώς ακόμα εκεί δεν κατάντησανε στην  Ελλάδα το συνάφι μας κρατάνε τα προσχήματα-  κατάδικοι με βαριές ποινές για αδικήματα όπως μεγάλη διακεκριμένη  ληστεία και πλαστή διαθήκη,  όπως διαβόητος  Λυκομήτρος  ή το νέο "φρούτο"  άνανδροι συκοφάντες ψεύτες αλήτες ρουφιάνοι "κουκουλοφόροι" ή εμπαθείς κομπορημονούντες και μπογιατζήδες contractaδοροι που την είδαν δημοσιογράφοι τρομάρα τους για να βγουν από την αφάνεια τους!

Αλλά τελικά μετά την μαφιόζικη "κατ' εντολή και παραγγελία"  δολοφονία του Σωκρατάκου (Γκιόλια) κατέληξα πως η εδώ-της Αμερικής- είναι απλά ο καθρέφτης   και η απομίμηση της βρομιάς των εκεί -στην Ελλάδα... παρασύρθηκα πάλι... θα τα ξανά πούμε σύντομα..

για τον ΑΣΒΟ
Αλέξανδρος Στεφανόπουλος  

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ROBA ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΑΡΙΟΥΣ ΤΖΩΡΤΖΗ, ΣΕΡΕΤΗ ΚΑΙ ΒΕΚΙΑΡΕΛΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ!

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΟΥΡΕ ΓΝΩΣΤΟΣ -ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ- ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ  ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗ...ΑΜ πριτς!  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΟΥΡΕ